Producent: Circus By Me

Om Circus By Me

Circus By Me drivs av Rebecka Nord som jobbade i akrobatikduon Stint i många år. De var verksamma både i Sverige, Danmark och Frankrike..

Sedan dess har Rebecka Nord jobbat med en Hip hop- och cirkusföreställning som turnerade i Europa, performances med dansaren Antoine Dutrieu och med det brittiska kvinnliga kompaniet Mimbre. Andra projekt inom kulturutbyte mellan olika länder och artistiska uttryck och projekt inom social cirkus med till exempel Clowner Utan Gränser var och är också aktuellt.

"Djeliya" är en produktion av en barnföreställning med parakrobatik och musik. Det är en föreställning som hämtar inspiration från sagotraditionen i fyra olika länder, Sverige, Belgien, Chile och Mali. Skapandet började under oktober månad 2014 i Belgien, följt av residens i Chile i december, slutresidens och premiär i Sverige i februari 2015.
"Djeliya" är bokningsbar för 2019.

"Att rymma med en cirkus" är en turnerande barn- och familjeföreställning med keramik och cirkus som finns att hitta här på scenkonstportalen. Premiären var i november 2018 och vi finns med i kulturkatalogen för Kultur i Väst, Dalarnas kulturkatalog och Gävleborgs.

Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv