Producent: Britta Bergström

Om Britta Bergström

Jag heter Britta Bergström, är 50 år och uppvuxen i Gävle, men numer bosatt i Stockholm och Luleå. Jag är frilansande sångerska och har i över 20 år haft förmånen att backa upp våra svenska artister på turné, skivor och i tv-produktioner. Som exempel kan nämnas Agnetha Fältskog, Agnes, Lisa Nilsson, Peter Jöback, Orup och Magnus Uggla.

För min del har det även blivit mycket Melodifestival och Eurovision. Hade turen att få vara med både Loreen och Måns Z när de vann sina guld.

Jag är med i Så mycket bättre och Allsång på Skansen, där jag finns med i husbanden som körsångare.

Jag är projektledare, producent och turnéledare i många produktioner som jag jobbar med.

Jag och min kollega och vän Kerstin Ryhed Lundin har en sång- och pianoduo som vi spelar mycket med.
Mingelmusik, musikquiz, sångworkshops, allsångskonserter och nu senast i raden vår föreställning "I kulissen med Kerstin Ryhed och Britta Bergström". Se separat information under fliken "produktioner".

Jag är i grunden utbildad låg-och mellanstadielärare och det har jag stor nytta av när jag föreläser på musikskolor eller håller i kördagar med nya körsångare. Men framför allt är det en användbar utbildning när jag är ute med min barnmusikgrupp, Kompispatrullen som vi turnerar med på förskolor och skolor. Se separat information under fliken "produktioner".

Jag gillar att hitta på nya idéer och gillar känslan att skapa något från scratch!Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv