Producent: Kråkspark

Om Kråkspark

Duon Kråkspark är aktuella med barnföreställningen "Väx upp!", en fundersam och finurlig musiksaga om att växa upp - både som planterad blomma och vild människa.

Kråkspark består av Hugo Gerdmar och Klara Sjöblom som tillsammans och på vardera håll har arbetat med sceniska framträdanden för barn i olika sammanhang.

Hugo Gerdmar
Musiker, cirkusartist och skådespelare. Utbildad vid Musikhögskolan för scen och musik, Göteborg. Har sedan 2013 turnerat flitigt och spelat över 500 föreställningar för barn runt om i världen, dels i Sverige med Apolonia Musik & Scenkonst, Cirkusfabriken och Clowner utan gränser. Med de senare även turnerat i flyktingläger i Sydsudan, DR Kongo, Rwanda och på Lesbos.

Klara Sjöblom
Skådespelare, musiker, pedagog och projektledare. Utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och Kulturverkstan i Göteborg. Frilansar inom kulturadministration och har tidigare turnerat med produktionerna ”Resan till Apolonien” och ”Fria fötter”, samt spelat forumteater med Teater Lazzi Kreativ Kommunikation. Stor erfarenhet av arbete i förskolan, senast som pedagog på Sorgenfri förskola i Malmö.

Tillsammans har Klara och Hugo spelat över 70 föreställningar för såväl barn som vuxna.

Produktioner.

  • Bokningsbara