Producent: Jannika Häggström

Om Jannika Häggström

Jannika Häggström är undersköterskan som sadlade om och blev sångerska, musiker och skådespelerska. En singer-songfighter som valt att kämpa för kärleken med sången och scenkonsten som vapen.
Jannika har även skrivit en bok om sin tid som undersköterska i demensvården, som fått den positiva och vackra titeln 'Som får ditt hjärta att sjunga'. En bok som blivit ett efterfrågat föreläsningsprogram, som Jannika kryddat med väl valda delar av sin rika sångrepertoar.
Jannika har också spelat in en skiva med titeln 'Tack till ofrivillig krigare', arrangerad av producenten Stefan Jämtbäck. Skivan innehåller tretton sånger som Jannika skrivit, tonsatt och översatt. En skiva som senare blev en uppskattad scenföreställning med titeln 'Mitt liv som Jannika'.
Den nu aktuella musikteaterföreställningen 'Änglar finns' är, som det mesta i Jannikas liv, ett ställningstagande för passionen, glädjen, modet och skaparkraften. Hon har en scennärvaro som berör och berikar, och ett skratt som både hörs, smittar och provocerar!

Produktioner.

  • Bokningsbara