Producent: Liljans musik

Om Liljans musik

Liljans musik erbjuder musikunderhållning av högsta kvalitet för din konsertlokal eller tillställning. Samtliga artister är yrkesmusiker med lång erfarenhet och scenvana. Våra genrer täcker ett brett spektrum, från folk- och världsmusik och tidig musik till rock 'n' roll, blues, roots och covers.

Liljans musiks samordnare och kontaktperson är Jonas Liljeström, som själv är yrkesmusiker och medlem i alla grupper som marknadsförs av Liljans musik.

Liljans musik har f-skattsedel och kan fakturera. Vi har även erfarenhet av att samfinansiera konsertprojekt och turnéer genom att söka bidrag och stipendier, och samarbetar gärna med studieförbund och kulturföreningar.

När du anlitar någon av våra grupper kan du vara säker på att du får underhållning av högsta klass. Leta i vårt utbud efter den grupp som överensstämmer bäst med dina önskemål, och kontakta oss per mail eller telefon för att boka en konsert!

OBS: Vårt sätt att planera turnéer består i att vi utgår från en redan bokad konsert, för att sedan försöka boka in flera konserter under samma tidsperiod - i samma ungefärliga område eller på vägen dit. Observera även att grupperna Krilja, Salamander och Keltiska Duon har överlappande medlemmar, vilket innebär att samtliga dessa grupper är bokningsbara inom ramen för en och samma turné.

Produktioner.

  • Bokningsbara