Producent: Teater Pelikanen

Om Teater Pelikanen

Obs! Vi håller på att lägga in information om våra föreställningar och vårt material är inte färdigt. Ring vår producent om ni undrar över något.

Teater Pelikanen har sitt kontor och en egen scen "Barnscen Bubblan" i Kvarteret Hallarna i Norrköping. Vi spelar barnteater på förskolor, offentliga scener & biblotek och producerar nyskriven dramatik för de mindre barnen och föreställningar där vi inspirerats av barnböcker; Sol-Ägget, Kanel och Kanin; Vem ska trösta Knyttet? & Lille Viggs äventyr på Julafton. Barnboken, berättelsen är ett värdefullt material att utgå från för förskolor och föräldrar innan och efter en teaterföreställning. Vi vill uppmärksamma barn och barns världar och vill att barnen får möjlighet att komma till eget uttryck i workshops med barnen efter föreställningen. Vår nya föreställning, Super-Verklo, är producerad i projektet "Lilla dramalabbet" där vi arbetar tillsammans med barn och förskolor för att skiva ny dramatik som inspirerats av barnens tankar och uttryck. Super-Verklo handlar om att vara i den ibland tråkiga verkligheten och att vara i dataspelsvärlden; som alltid är fylld av lek och fiktion.
Ni är mycket välkomna att boka någon föreställning. Vi turnerar över hela landet och kommer gärna till Er. Vi finns också på facebook. http://www.teaterpelikanen.se

Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv