Om scenkonstportalen.se

Över 1000 producenter, alltifrån länsteatrar och danskompanier till fria teatrar skapar tillsammans Sveriges största scenkonstkatalog genom att lägga in sina föreställningar.  Här finns nycirkus, performance, normkritiskt drama, musikaliska klassiker och allt där emellan. 

Scenkonstportalen.se är en del av Riksteaterns förmedlingsverksamhet som bygger på att samordna och utveckla förmedlingen av all turnerande scenkonst i Sverige. Syftet är samla och synliggöra utbudet från turnerande scenkonstutövare och underlätta för lokala arrangörer att enkelt hitta och boka scenkonst. 

Läs mer

 

Boka din scenkonst

Oavsett om du är läraren, bokningsansvarig för festivalen, bibliotekarien eller kultursamordnaren så är scenkonstportalen.se verktyget. Här får du snabbt koll på utbudet, hittar nya föreställningar och bokar på en och samma plats. Du registrerar din verksamhet och får en arrangörssida där du presenterar er som arrangörer. Arrangörssidan kan dessutom ha flera administratörer som alla har sitt eget inlogg.

Jag vill registrera mig som arrangör

 

Sälj dina föreställningar

Vill du ut och turnera? Här exponerar du dina föreställningar för landets arrangörer. Du lägger enkelt upp bilder, filmer, teknisk information, säljtext och annat. Du kan också länka till er egen webbplats, Facebooksida eller Twitterflöde.  Din föreställning blir en del av sökkatalogen som konsulenter och arrangörer runt om i Sverige söker i och bokar från.

Jag vill registrera mig som producent