Producent: Teater Carpa

Om Teater Carpa

Vi på Teater Carpa producerar både skolföreställningar och offentliga föreställningar i vårt unika, populära och enkla koncept: promenadteater.

Vi är en engagerad teater med strålande recensioner i ryggen som drivs av att skapa magiska och minnesvärda ögonblick för både gammal som ung. Vår repertoar omfattar spännande och humoristiska föreställningar utomhus, skapade för att stimulera fantasin och inspirera våra besökare.

Skapande Skolföreställningar:
Vi tror på att kulturellt deltagande är avgörande för barns utveckling. Våra skapande skolföreställningar är mer än bara teater - de är interaktiva äventyr som får barn att röra på sig, tänka kreativt och utforska världen av kultur på ett roligt och spännande sätt.

Offentliga Föreställningar:
Med våra offentliga föreställningar välkomnar vi alla, unga och gamla, att delta i våra berättelser. Vi skapar underhållning som kombinerar spänning, skratt och oväntade vändningar, allt med en stark moralisk kärna som gör våra föreställningar meningsfulla och minnesvärda.

Flexibilitet och Samarbeten:
Det är enkelt att samarbeta med oss! Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och tidsramar. Vi kan vi spela var som helst, vi behöver ingen lokal, ljud, ljus eller scen då vi gör föreställning på valfri yta/utomhus/inomhus. Vår målsättning är att göra processen så smidig och problemfri som möjligt för dig som bokare! 

Strålande Recensioner:
Teater Carpa har glädjen att ha fått strålande recensioner från både skolor och publik över hela Sverige. Vårt engagemang för att leverera minnesvärda och meningsfulla föreställningar är vad som driver oss framåt.

Kontakta Oss:
Om du vill boka en föreställning eller lära dig mer om oss, är du välkommen att kontakta oss eller surfa in på vår hemsida. Vi ser fram emot att skapa magiska stunder tillsammans med dig och din publik, vi hörs!

Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv