Producent: Temporarity Production

Om Temporarity Production

TEMPORARITY gör omslutande teater och konst med varierande grader av interaktivitet och publikdeltagande. Vi är intresserade av ett sensoriskt berättande, som talar till publikens alla sinnen.

För oss handlar teater och konst till syvende och sist om förståelse och magi. Att vi via teatern kan förstå en annan person en aning bättre. Känna en annan person lite bättre. För teaterns förståelse är inte bara intellektuell, den får oss, när den är som bäst, att faktiskt känna hur det känns att vara någon annan, något ingen diskussion i världen kan göra. Att teaterns magi kan lyfta oss vidare till någonting större än oss själva, att den kan göra det lättare att andas och få oss att känna oss mindre ensamma - detta är grunden till att vi gör teater, varför vi vill spela för barn, unga och vuxna.

Temporarity drivs av scenkonstnärer som arbetat med teater för barn och unga i över 25 år och har lång erfarenhet av interaktiv, deltagande och omslutande teater.

Teatern arbetar uppsökande och turnerar i hela Sverige samt internationellt. Vi spelar för alla åldrar. Vi är intresserade av forskning och fördjupade arbeten. Vi är medlemmar i Teatercentrum och följer deras kollektivavtal. Vi har stöd från Kulturrådet, Postkosstiftelsen, Svante Bergströmsstiftelse. Vi har subventioner i bl.a. Stockholms stad, Region Stockholm, Region Väst och Region Skåne. Se mer på http://www.temporarity.com och på https://www.instagram.com/temporarityproduction/

Just nu spelar vi Jag var här! - en unik interaktiv föreställning där publiken deltar i förestöälnninegn. En dramakomedi om verklighet, identitet och drömmar. Vem är jag? Vem vill jag vara? vem vill jag vara det med?

I april har vi premiär på De oskrivna berättelserna för låg/mellanstadiet. En omslutande, interaktiv och sinnlig föreställning för låg/mellanstadiet,
som vill väcka barnens lust till berättande.

Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv