Producent: Fjärilar i magen - en dockmusikal om att börja s

Om Fjärilar i magen - en dockmusikal om att börja s

Fjärilar i magen -
en dockmusikal om att börja skolan!


Wilma, Paula och Jessica träffas på skolgården under den allra första skoldagen i ettan.
Dom är pirriga och nervösa på olika sätt med många obesvarade frågor: Ska läraren vara en drake? Kommer alla att skratta åt en? Och hur många fjärilar får egentligen plats i magen?
Wilma är en orange docka med mycket energi. Hon tycker om fart och fläkt och vill att saker ska hända på en gång. Paula är en lila docka som är lite långsammare i sitt tempo. Hon vill ha tid att känna efter innan hon gör något. Jessica är en tjej som är orolig och nervös. Hon är rädd för att göra fel och att bli utskrattad.
Deras olika energier och inställningar till samma situation gör att de behöver visa hänsyn till varandra och ge varandra plats.
Musiken, som är nyskriven och spelad live av Christoffer Skoug, ligger som ett underscore och blommar ut i riktig musikal-anda i sånger som för handlingen framåt. Manuset är skrivet av Cecilia Wrangel och sångtexterna är skrivna av Sandra Caménisch.
Medverkar på scen gör Cecilia Wrangel med dockan Wilma, Sandra Caménisch med dockan Paula och Jessica Stendahl, samt Christoffer Skoug på gitarr.
Detta är en rolig, känslofull föreställning med svängig musik för alla barn mellan 4-7 år!
Länk till musikvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=DBI423QghUM

Länk till utbudsdag på Musikaliska i Stockholm:

https://www.youtube.com/watch?v=1NG2WbgcFmE

HOJX1379.MOV

Produktioner.

  • Bokningsbara