Producent: The Moniker

Om The Moniker

Artisten ”The Moniker” fortsätter med sin inspirerande turné runt om i Sverige där han tolkar sin stora idol på allra bästa sätt. Tillställningen är en varm och innerlig hyllningskonsert till legenden Robert Broberg med Daniel ”The Moniker” Karlsson och hans kreativa tvåmannaband. Efter bejublade konserter med stående ovationer på bl.a. Södra teatern i Stockholm och Stora teatern i Göteborg, så fortsätter nu Broberg-fanet The Moniker att med stor värme, känsla och humor att sprida sin husguds klassiker över landet.

The Moniker och Robert Broberg
Daniel kallade sig i yngre år för ”Lill-Robban”. Efter att som 9-åring upptäckt den stora underhållaren började Daniel Karlsson att uppträda live med hans låtar. Och det var på den vägen han blev upptäckt av Brobergs krets och senare även en del av Brobergs välkända turné ”Målarrock” på 1990-talet, där han sjöng duetten ”Pappa se min hand” tillsammans med idolen.

”Robert Broberg är anledningen till att jag står på scen överhuvudtaget. Brobergs spektra är så enormt, ingen är i närheten av att kunna röra sig så vågat mellan det glada och ibland tramsiga till det djupa och vackra. Han var helt enkelt fullständigt unik! "
"Det stora var värmen i hans röst. Den ligger mig närmast. Och hans texter, både de roliga och de allvarliga. Det pratas alldeles för lite om honom idag.”

Daniel Karlsson – The Moniker

”Lill Robban” uppträdde på diverse tillställningar runtom i Jönköpingstrakten, blev äldre, spelade i flertalet rockband innan han år 2007 blev "Idol-Daniel" med hela svenska folket, där han ständigt överraskade med sina oväntade låtval och självklara framträdanden.
Senare tog Daniel sig artistnamnet The Moniker och gjorde succé i Melodifestivalen med egenskrivna "Oh My God!” Han avverkade Diggiloo, Allsång på Skansen, Så ska det låta, Sommarkrysset, blev stolt ambassadör för välgörenhetsorganisationen Star For Life där han gjort över 60 konserter tillsammans med några andra gamla hjältar i Triple & Touch. Ständigt med Robert ”Robban” Karl-Oskar Zero Broberg som husgud och ledstjärna.

Livebandet

Tillsammans med sina två multimusikanter Erik Anjou och Hasse Sjölander fortsätter nu The Moniker att hylla sin stora inspirationskälla och förebild. Och med den bakgrundshistoria som Daniel har kan vi lova en värdig föreställning där flertalet odödliga musikaliska låtar avlöser varandra.

Produktioner.

  • Bokningsbara